SIMBOLI PRIVLAČNOSTI

 

Kaj so vilinski simboli (Attraction Symbols)?

Vilinski simboli so ključi energij do vrednot, sposobnosti, veščin, talentov in moči, skritih globoko v nas.

Gre za orodja, ki nam pomagajo delovati skladno z Zakonom privlačnosti.

Mi sami smo energija… in če le malček pomislite, se nam vse v zunanjem svetu dogaja kot posledica naše notranje frekvence programov zavedanja, čutenja in delovanja.

  • Želite v svoje življenje priklicati pravega partnerja? Ljubezen? Srečo? Zdravje? Pogum? Varnost & Zaščito? Plodnost? Rojstvo?
  • Potrebujete energijsko podporo, ki vam lahko zviša vibracijo na tisto vašo primarno, radostno vibracijo vaše duše in notranjega jaza, s katero bi potem lažje v življenje pritegnili točno to, kar si želite?


Podporo sedaj lahko dobite. In to na vsakem koraku.

Vsak simbol ima svoje ime - svojo MANTRO


Mantre so svete besede, ki nosijo v sebi visoke vibracije in so napisane v jeziku, ki ga razume vsaka duša.

Sestavlja jo beseda ali sklop besed, ki prinašajo v naše življenje ogromno količino pozitivne energije, s ponavljanjem mantre pa ustvarjamo vibracije, ki nas približujejo našemu osebnemu poslanstvu.
 

Na življenjskih poteh in predvsem na poti do samega SEBE doživimo marsikaj.

Pomembno pa je, da vedno znova vstanemo in nadaljujemo svojo pot, tisto srčno; pa četudi se zgodi, da za trenutek izgubimo voljo in celo upanje. Včasih nas ljudje ne razumejo, nas celo obsojajo in nam sodijo. Ne ozirajte se nanje; to so ljudje, ki pogosto ne razumejo niti sami sebe, kaj šele, da bi skušali doumeti širino in globino življenja.

To življenje je samo vaše in nihče ne ve kako nam je odmerjen čas.

Maya Peron

 

ATTRACTION SYMBOLS ali VILINSKI SIMBOLI so energijska podpora – ideogrami, ki dvigujejo vašo vibracijo. Pripomorejo k povezovanju z vašim višjim jazom in notranjo močjo ter vam pomagajo doseči cilje in vas zaščititi pred negativnimi energijami.

Vsak simbol je sestavljen iz gradnikov, ki so v različnih razmerjih, zaradi česar ima vsak simbol lastno vibracijo, ki je enaka vibraciji, ki jo želimo pritegniti ali obdržati v svojem življenju (realnosti, ki jo želimo kreirati).

Naša povezava s temi simboli vpliva na naš osebni razvoj in duhovno rast, najpomembnejše pa je, da nam pomagajo pritegniti ljubezen, srečo, zaupanje, zdravje, denar, uspeh, harmonijo in druge življenjske vrednote, za katere si prizadevamo, da lahko dosežemo stanje obilja na vseh področjih.

Vilinski simboli nam pomagajo, da postanemo bolj zavestni in bolj ustvarjalni.

Pomagajo nam ponovno vzpostaviti stik z našim notranjim jazom in našo vero v čarobnost vsakdanjega življenja.

So orodja, ki nam pomagajo, da se povežemo z energijo vesolja in aktivirajo naš lastni energijski sistem in nas pripeljejo točno tam, kjer bi morali biti.

Z vilinskimi simboli dvignemo našo vibracijo, lažje najdemo pot do sebe, se povežemo z našim višjim jazom in s tem dosežemo vse, kar je v skladu z našim najvišjim namenom.

Je sedaj pravi čas za dvig vaše vibracije?


V našo butično trgovinico Ljubezni smo dodali tri nove artikle:

  • obesek za ženske in moške (izbirate lahko med simboli za: Ljubezen, Sreča, Zdravje, Pogum, Varnost & zaščita, Plodnost ali Rojstvo)
  • zapestnico (izbirate lahko med simboli za: Ljubezen, Sreča, Zdravje, Pogum, Varnost & zaščita, Plodnost ali Rojstvo)
  • vilinski krog (gre za skupek osmih simbolov privlačnosti)
     

Se lahko uresničijo vse vaše želje? Seveda! Vendar mora najprej to zares biti vaša želja. Biti mora srčna, tako velika in tako goreča, da jo čutite z vsakim vlaknom vaše biti. In potem je treba to željo pretvoriti v cilj. Cilje si vedno postavljajte od zgoraj navzdol, kar pomeni, da je na vrhu vaša srčna želja – najvišji cilj, ki ga potem razdelite na manjše, ki so preglednejši in lažje dosegljivi, vendar vsi vodijo k istemu.

Če hočete živeti polno življenje, potrebujete strast in pogum. (Maya Peron)

Prijavite se na e-novice in izvedite še več.

Prijavite se