VIP STIKI – personalizirano iskanje

Ujemanja za vas iščemo s pomočjo Osebnih predstavitev s fotografijami

 
 • ​Si želite spoznati osebo, ki že vnaprej ve, da bi se rada spoznala z vami?
 • Želite vedeti, kakšna je oseba, s katero se ujemate, še preden vama posredujemo kontakte?
 • ​Želite videti, kako ta oseba izgleda na fotografijah?
 • Želite vedeti, kaj si ta oseba želi v partnerstvu in kaj ji je pomembno v življenju?

Če ste na vsaj eno vprašanje odgovorili pritrdilno, ne odlašajte.

Vabimo vas, da se prijavite v iskanje oseb, s katerimi se ujemate, in to s pomočjo personalizirane storitve VIP STIKI.

Storitev VIP STIKI je nadgradnja storitve MATCH – posredovanje kontaktov, saj je pri storitvi VIP STIKI iskanje za vas še bolj personalizirano - osebe, s katerimi se ujemate, za vas iščemo s pomočjo Osebnih predstavitev s fotografijo.* Poleg tega ujemanja za vas iščemo med vsemi osebami v naši bazi.

Na tak način lahko za vas poiščemo točno take osebe, ki si glede na vašo Osebno predstavitev s fotografijo*, želijo spoznati osebo, kot ste prav vi.

Nato pa ste vi tisti, ki izberete, s katerimi od teh oseb bi se glede na njihovo Osebno predstavitev s fotografijo*, želeli spoznati.

Osebna predstavitev s fotografijo vsebuje naslednje podatke: fotografijo, ime, starost, regijo, izobrazbo, višino, tip postave, informacijo o otrokih, vero, prehrano, informacijo o navadah kajenja in uživanja alkohola ter astrološko znamenje. Vsebuje pa tudi besedilni opis osebe in njene želje glede osebe, ki jo želi poznati. Vsebuje pa tudi vse označene hobije, značajske lastnosti in vrednote. Poleg tega vsebuje tudi informacijo o osebnosti (introvertirana ali ektravertirana) in izbrane jezike ljubezni. V Osebni predstavitvi s fotografijo vam razkrijemo tudi, kaj je oseba po poklicu, katere so tri stvari, v katerih resnično uživa ter kaj bi oseba naredila, če bi imela neskončno časa in denarja. In za konec vam podamo tudi besedilno predstavitev osebe in njene želje glede osebe, ki jo želi poznati.

Zaupajte strokovnjakom za povezovanje samskih, da vam z match making algoritmom in intuitivnim občutkom glede na dolgoletne izkušnje pomagamo izbrati osebo, s katero se ujemate.

Profili oseb so preverjeni. Sodelovanje z nami pa je popolnoma diskretno. 

V primeru, da v obdobju enega leta ne uspemo posredovati Osebne predstavitve s fotografijo osebe, ki je kompatibilna z vami, vam povrnemo 100% vašega vplačila.

Če v obdobju enega leta prejmemo pet ali več zavrnitev od oseb, ki smo jih označili kot kompatibilne z vami, vam povrnemo 50% vašega vplačila.

Omenjeni pogoji so izključujoči, kar pomeni, da je možna le ena vrsta povračila (bodisi 100% ali 50% vplačila), odvisno od tega, kateri pogoj je izpolnjen prvi.

Storitev se šteje za uspešno opravljeno, ko oba udeleženca izrazita željo za izmenjavo kontaktnih informacij na podlagi posredovane Osebne predstavitve s fotografijo.
 
Kaj pravite, je že čas za novo poglavje v vašem življenju? 

Čas za novo poznanstvo? 

Čas za novo zgodbo?

Smo strokovnjaki, ki na področju povezovanja samskih delujemo že več kot 10 let.

Potrudili se bomo, da bomo tudi za vas poiskali osebe, s katerimi se ujemate. Še prej pa izpolnite spletni vprašalnik, ki nam bo pri iskanju v veliko pomoč.

Ste vedeli?

S storitvijo VIP STIKI - personalizirano iskanje smo začeli že leta 2015, a smo jo ponudili le izbranim osebam. 

V tem času smo na tak način povezali že več kot 1300 oseb.


 
"Sodelovanje s strokovnjakom za povezovanje samskih (angl. Matchmaker) je v današnjem času najbolj proaktivna in življenjsko pomembna priložnost za samske, ki so pripravljeni najti svojo ljubezen. 

Za doseganje uspeha naših strank združujemo preizkušene pristope matchmakinga, intuitivni občutek za ljudi ter naše dolgoletne izkušnje na področju povezovanja samskih oseb."

Mag. Ninka Slapnik, CEO


14 korakov do srečanja z osebo, s katero se ujemate

 1. Registrirajte se na naši spletni strani in v obrazcu za registracijo obkljukajte način iskanja VIP STIKI – personalizirano iskanje.
   
 2. Po registraciji se s svojim uporabniškim imenom in geslom prijavite v našo spletno stran in desno zgoraj v polju MOJ RAČUN izpolnite spletni vprašalnik v celoti ter dodajte svoje fotografije v dobri ločljivosti.
   
 3. Napišite nam e-sporočilo na info@matchme.si, da se dogovorimo za začetek iskanja primerne osebe za vas.
   
 4. Po e-pošti in SMS-u vam pošljemo navodila za plačilo storitve (240 €; cena vključuje 22% DDV). 
   
 5. Ko je storitev plačana, oblikujemo vašo Osebno predstavitev s fotografijo in vam jo pošljemo v potrditev. Če predstavitev potrdite, jo pošljemo samo tistim osebam, s katerimi se ujemate (glede na izpolnjeni spletni vprašalnik). 
   
 6. Z osebami, ki bodo želele navezati stik z vami, bomo samo za vas oblikovali njihove Osebne predstavitve s fotografijo.
   
 7. Poslali vam bomo dostop do njihovih Osebnih predstavitev s fotografijo, vi pa se boste odločili, s katerimi osebami naj vas povežemo.
   
 8. Kontaktne podatke oseb, s katerimi se ujemate, boste prejeli po e-pošti in SMS-u. Tako vam kot osebi, s katero se ujemate, pošljemo naslednje podatke: ime, starost, regija, telefonska številka. Priimka in e-naslova ne pošiljamo.
   
 9. Ko prejmete kontaktne podatke, imate dva dni časa za navezovanje stika po SMS-u ali telefonskem klicu. Nato pa se čim prej dogovorite za srečanje v živo.
   
 10. Če želite, lahko vajino srečanje v živo (ali preko Zooma) organiziramo mi. Več si lahko preberete pri dodatnih storitvah.
   
 11. Storitev VIP STIKI vam omogoča, da v roku dvanajstih mesecev (enega leta) prejmete največ pet Osebnih predstavitev s fotografijo tistih oseb, ki so že vnaprej potrdile, da bi se rade srečale z vami. 

  Če zavrnete vseh pet oseb, s katerimi se ujemate, se storitev za vas konča, mi pa vam vrnemo polovico vplačanega zneska. 

  Prav tako vam polovico vplačanega zneska vrnemo, v kolikor zabeležimo pet ali več zavrnitev s strani oseb, za katere smo ugotovili, da so združljive z vami. Za potrditev števila zavrnitev uporabljamo anonimizirane identifikatorje, skladno z varstvom osebnih podatkov. 

  V kolikor v obdobju enega leta od vplačila naše storitve ne uspemo najti nobenega ujemanja za vas, tj. da vaše predstavitve ne posredujemo nikomur, se zavezujemo k vračilu celotnega zneska.

  Poleg tega, če se med procesom iskanja odločite prekiniti sodelovanje z nami, vam zagotavljamo vračilo sorazmernega dela vplačila, glede na do takrat opravljeno iskanje.
   
 12. Pogoji povračila sredstev, navedeni v členu 11, so medsebojno izključujoči. To pomeni, da je upravičeno samo eno od predvidenih povračil (bodisi 100% ali 50% vplačane vsote), in sicer tisto, katerega pogoj je bil prvi izpolnjen.
   
 13. Kontakt osebe vam pošljemo le v primeru, če se na podlagi Osebnih predstavitev s fotografijo za izmenjavo kontakta odločite tako vi kot tudi oseba, s katero se ujemate. Ob posredovanem kontaktu se storitev VIP STIKI zaključi. 

  Če bi želeli, da storitev VIP STIKI še naprej opravljamo za vas, se postopek začne znova – pod istimi pogoji.
   
 14. Ta storitev ne zagotavlja, da boste spoznali partnerja svojega življenja, zagotavlja pa, da vas povežemo z osebami, s katerimi se glede na izpolnjeni spletni vprašalnik in glede na Osebne predstavitve s fotografijo ujemate ter predhodno vzajemno potrdite, da želite spoznati drug drugega.

Osebna predstavitev s fotografijo vsebuje naslednje podatke: fotografijo, ime, starost, regijo, izobrazbo, višino, tip postave, informacijo o otrokih, vero, prehrano, informacijo o navadah kajenja in uživanja alkohola ter astrološko znamenje. Vsebuje pa tudi besedilni opis osebe in njene želje glede osebe, ki jo želi poznati. Vsebuje pa tudi vse označene hobije, značajske lastnosti in vrednote. Poleg tega vsebuje tudi informacijo o osebnosti (introvertirana ali ektravertirana) in izbrane jezike ljubezni. V Osebni predstavitvi s fotografijo vam razkrijemo tudi, kaj je oseba po poklicu, katere so tri stvari, v katerih resnično uživa ter kaj bi oseba naredila, če bi imela neskončno časa in denarja. In za konec vam podamo tudi besedilno predstavitev osebe in njene želje glede osebe, ki jo želi poznati.

Prednosti storitve VIP STIKI - personalizirano iskanje

Sodelovanje v storitvi VIP STIKI ima veliko prednosti.

Če si jih podrobno preberete, boste videli, da s sodelovanjem ne morete ničesar izgubiti. Vsekakor lahko le pridobite.

Še več kot to!

Obstaja velika verjetnost, da vas povežemo z osebo, s katero se zelo lepo ujemate v najbolj pomembnih vidikih vašega življenja.

Prednosti so:

Personalizirana storitev, v kateri sami izberete tiste osebe, s katerimi se ujemate in za katere že veste, da bi vas rade spoznale.

 Popolna optimizacija vašega časa pri iskanju oseb, s katerimi se ujemate – to namesto vas opravimo mi.

  VIP STIKI so odlična priložnost za spoznavanje le tistih oseb, ki z vami želijo navezati stik. Ta storitev vam omogoča, da se izognete morebitnim zavrnitvam.

 Učinkovita in enostavna priložnost, da spoznate osebe, s katerimi se ujemate.

 Diskretnost spoznavanja.

 Ni lažnih profilov kot na nekaterih spletnih portalih.

 Stik lahko navežete še isti dan po prejemu kontaktov.

 Če želite, lahko srečanje v živo (ali preko Zooma) z osebo, s katero se ujemate, organiziramo tudi mi.

 S sodelovanjem pri storitvi VIP STIKI - personalizirano iskanje lahko naročite katero koli našo dodatno storitev.

 S pomočjo te storitve smo povezali že več kot 1300 oseb.

In dodatne storitve?

Prepričani smo, da boste nad našimi dodatnimi storitvami navdušeni prav tako kot mi. Z največjim veseljem jih organiziramo za vas. 
 • Organiziran zmenek
 • Akcijski načrt za zmenke oz. Osebno svetovanje
 • Kavica z Ninko
 • Poskusni zmenek
 • Spremstvo za družabne dogodke
 • Rent-a-dancer
 • Pomoč pri spoznavanju (WingMan oz. WingWoman)*
 • Profesionalno fotografiranje
 • Stilsko svetovanje
 • Ličenje
 • Astrološko svetovanje za odkrivanje osebnega in partnerskega potenciala
 • Djotiš svetovanje za odkrivanje osebnega in partnerskega potenciala
 • Numerološko svetovanje za odkrivanje osebnega in partnerskega potenciala

*WingWoman ali WingMan je oseba (moški ali ženska), ki vas lahko spremlja na zabavi ter vam pomaga iskati priložnosti za stik z osebami, ki so vam všeč.

Več o dodatnih storitvah si lahko preberete tukaj.

Izjave in mnenja

 • Ninka, hvala, ker si me povabila v storitev VIP STIKI pred nekaj leti. Moram reči, da sem pri tebi šele videl, kaj pomeni dobra storitev za spoznavanje. Ob uporabi različnih aplikacij in on-line spletnih strani vidim, da mi tak način res najbolj ustreza za iskanje potencialnih partneric. Hvala! Gorazd
   
 • Draga Nina, VIP STIKE zame opravljaš že nekaj časa in moram reči, da je to najboljša možna opcija za samske. Dogodki za Samske so čudoviti, ker se zraven še veliko dogaja, VIP STIKI pa so nadgradnja, vidna izboljšava, ki pomaga povezati točno take osebe, ki so nam okej. Hvala za tvoj trud, čas in angažma. Se vidi, da delaš s srcem. Bor
   
 • Zadeva je na nivoju. Kaj boljšega boste v Sloveniji težko našli. Osebni pristop, velik nabor samskih, profesionalno iskanje partnerjev, posredovanje verodostojnih in preverjenih kontaktov. Same pohvale! Anja
   
 • Ko si samski, je čas da se spoznavaš z novimi ljudmi. In če nimaš časa, ti lahko pri tem zelo dobro pomagajo VIP STIKI. Prijaviš se, izpolniš spletni vprašalnik, nato pa zate drugi iščejo primerno partnerko, ki si ji všeč tudi sam. Gre torej za osebno preverjanje »všečnosti«, kar mi je zelo všeč. Ko se odločiš, da želiš izmenjati kontakte, je čas samo še za zmenek v živo. Pa še to ti ga lahko organizira Ninka, lepega in romantičnega. Res odlična ideja in storitev! Urban
   
 • Tak način spoznavanja je zelo dober, saj gre za preverjene osebe. Pri VIP STIKIH se ti posvetijo in prek svojega programa skušajo poiskati tiste osebe, ki se s tabo najbolje ujemajo. Priporočam tudi drugim samskim. Peter  
   
 • Ninka, tvoja PREMIUM storitev, ki jo ponujaš, je na nivoju. Si predana in nas razvajaš na tisoč in en način ...si profi, ki ve kaj rabimo in znaš to tudi poiskat... Maš veliko srce in ga znaš poslušat, zato ti tudi tako dobro uspeva. :) Hvala ti. Klemen
   

Kaj pravite?

Je že čas, da preizkusite svojo srečo v ljubezni? 

Povezali smo že več kot 25.000 samskih in zaradi tega so se oblikovale mnoge čudovite zgodbe.

Če je uspelo njim, zakaj ne bi še vam?

Le zakaj ne bi začeli pisati nove zgodbe tudi vi?

Če boste sledili zgornjim 14 korakom, kako sodelovati pri storitvi VIP STIKI - personalizirano iskanje, ste že na zelo dobri poti do srčno bogatejšega življenja. 

Upamo seveda, da do življenja v dvoje.