MATCH – posredovanje kontaktov

Storitev, ki vam prinaša od 1 do 5 kontaktov ujemajočih se oseb - vsak mesec!
 
 • ​Si želite, da za vas poiščemo osebo, s katero se ujemate v starosti, videzu, izobrazbi, hobijih, življenjskem stilu in vrednotah?
 • Nimate časa ali prave volje za aktivno spoznavanje novih ljudi?
 • Ne zaupate nediskretnemu in varljivemu spoznavanju po spletu?

Če ste na vsaj eno vprašanje odgovorili pritrdilno, vas vabimo, da se vsak mesec pridružite iskanju ujemanj v naši obsežni bazi samskih.

Če ujemanja (glede na predhodno izpolnjeni spletni vprašalnik) poiščemo, vam pošljemo kontakte oseb, s katerimi se ujemate. 

V primeru, da ne uspemo najti ujemanj, pa še vedno ostanete v naši bazi za nadaljna iskanja znotraj prihodnjih mesečnih MATCH-ov ali za osebe, ki so za iskanje izbrale VIP STIKE ali PREMIUM STIKE.

Če boste pri registraciji izbrali način iskanja "MATCH - posredovanje kontaktov", vam bomo vsakega prvega v mesecu poslali email in SMS, da potrdite (ali ne potrdite) svoje sodelovanje v mesečnem MATCH-u. Samo če potrdite sodelovanje, pomeni, da za vas iščemo ujemanja znotraj določenega mesečnega MATCH-a.

Zaupajte strokovnjakom za povezovanje samskih, da vam z match making algoritmom in intuitivnim občutkom glede na dolgoletne izkušnje pomagamo izbrati osebo, s katero se ujemate.

Profili oseb so preverjeni. Sodelovanje z nami pa je popolnoma diskretno. 
 
Kaj pravite, je že čas za novo poglavje v vašem življenju? 

Čas za novo poznanstvo?

Čas za novo zgodbo?

Smo strokovnjaki, ki na področju povezovanja samskih delujemo že več kot 14 let.

Potrudili se bomo, da bomo tudi za vas poiskali osebe, s katerimi se ujemate. Še prej pa izpolnite spletni vprašalnik, ki nam bo pri iskanju v veliko pomoč.

Ste vedeli?

S storitvijo MATCH smo v zelo kratkem času med seboj povezali že več kot 3500 parov. 
"Sodelovanje s strokovnjakom za povezovanje samskih (angl. Matchmaker) je v današnjem času najbolj proaktivna in življenjsko pomembna priložnost za samske, ki so pripravljeni najti svojo ljubezen. 

Za doseganje uspeha naših strank združujemo preizkušene pristope matchmakinga, intuitivni občutek za ljudi ter naše dolgoletne izkušnje na področju povezovanja samskih oseb."

Mag. Ninka Slapnik, CEO

7 enostavnih korakov do srečanja z osebo, s katero se ujemate

 1. Registrirajte se na naši spletni strani in v obrazcu za registracijo obkljukajte način iskanja MATCH – posredovanje kontaktov.
   
 2. Po registraciji se s svojim uporabniškim imenom in geslom prijavite v našo spletno stran in desno zgoraj v polju MOJ RAČUN izpolnite spletni vprašalnik v celoti ter dodajte svoje fotografije v dobri ločljivosti.
   
 3. Počakajte, da vam prvega v mesecu pošljemo e-sporočilo in SMS, da lahko potrdite svojo udeležbo preden začnemo iskati ujemanja za določeni mesec.
   
 4. Če ujemanja poiščemo, vam po e-pošti in SMS-u pošljemo navodila za plačilo storitve oz. posredovanja kontaktov.
   
 5. Sledi vaše plačilo za posredovanje kontaktov.
   
 6. Kontakte oseb, s katerimi se ujemate, prejmete po e-pošti. Tako vam kot tudi osebi, s katero se ujemate, pošljemo naslednje podatke: ime, starost, regija, telefonska številka. Priimka in e-naslova ne pošiljamo. Ob posredovanem kontaktu se storitev MATCH – posredovanje kontaktov zaključi. Ta storitev ne zagotavlja, da boste spoznali partnerja svojega življenja, zagotavlja pa, da vas povežemo z osebami, s katerimi se ujemate glede na izpolnjeni spletni vprašalnik. Pri tem načinu iskanja iščemo ujemanja v vseh tistih odgovorih, ki jih v Vprašalniku lahko označite. Opisne odgovore pa upoštevamo le pri VIP STIKIH in PREMIUM STIKIH.
   
 7. Ko prejmete kontaktne podatke, imate dva dni časa za navezovanje stika po SMS-u ali telefonskem klicu. Nato pa se čim prej dogovorite za srečanje v živo.

Sodelovanje je brezplačno. 

Plačilo za posredovanje kontaktov se vplača le v primeru ujemanj in če obe osebi seveda potrdita sodelovanje na mesečnem iskanju ujemanj - kar pomeni, da soglašata z dovoljenjem za posredovanje svojih kontaktov.

V mesečnem iskanju lahko poiščemo največ 5 ujemanj.


Poiščemo lahko od 0 do 5 ujemanj:

 • Če poiščemo 0 ujemanj, je sodelovanje v MATCH-u brezplačno.
 • Če poiščemo 1 ujemanje, je cena za posredovan kontakt ​ujemajoče se osebe 55 €.
 • Če poiščemo 2 ujemanji, je cena za dva posredovana kontakta ​ujemajočih se oseb 75 €.
 • Če poiščemo 3 ujemanja, je cena za tri posredovane kontakte ujemajočih se oseb 85 €.
 • Če poiščemo 4 ujemanja, je cena za štiri posredovane kontakte ​ujemajočih se oseb 95 €.
 • Če poiščemo 5 ujemanj, je cena za pet posredovanih kontaktov ​ujemajočih se oseb 105 €.

Vse cene že vključujejo 22% DDV.

Prijavljene osebe ne morejo same izbirati koliko ujemanj bi rade prejele, zato smo omejili število ujemanj na največ 5 v enem mesecu.

Prednosti storitve MATCH - posredovanje kontaktov

Storitev MATCH - posredovanje kontaktov ima veliko prednosti.

Če si jih podrobno preberete, boste videli, da s sodelovanjem ne morete ničesar izgubiti. Vsekakor lahko le pridobite.

Še več kot to!

Obstaja velika verjetnost, da vas povežemo z osebo, s katero se zelo lepo ujemate v najbolj pomembnih vidikih vašega življenja.

Prednosti so:

  Personalizirano profiliranje vseh prijavljenih glede na ujemajočo starost, višino, tip postave, izobrazbo, regijo, informacijo o otrokih, navade glede uživanja prehrane, kajenja in alkohola, glede na veroizpoved, horoskop, hobije, značajske lastnosti, vrednote, tip osebnosti in jezik ljubezni.

 Ne plačuje se mesečne ali letne članarine, saj želimo delovati popolnoma transparentno. Plačilo za posredovanje kontakta je obvezno le takrat, ko za vas poiščemo ujemanje.

  Popolna optimizacija vašega časa pri iskanju oseb, s katerimi se ujemate - to namesto vas opravimo mi.

 Učinkovita in enostavna priložnost, da spoznate osebe, s katerimi se ujemate.

 Ni lažnih profilov kot na nekaterih spletnih portalih.

 Vi se le prijavite, mi iščemo za vas in vam pošljemo kontakte oseb/e, s katero/imi se ujemate. Tako lahko stik navežete še isti dan po prejemu kontaktov.

 S sodelovanjem v storitvi MATCH - posredovanje kontaktov lahko naročite katero koli našo dodatno storitev.

 S pomočjo te storitve smo v zelo kratkem času združili že več kot 2500 parov.

Obvestilo!

V primeru, da v mesečnem MATCH-u ne najdemo ujemanj za vas, vam priporočamo, da še naprej ostajate vključeni v bazi, saj obstaja verjetnost, da vas bomo povezali z ujemajočimi se osebami, ki so izbrale druga dva načina iskanja, torej VIP STIKE ali PREMIUM STIKE.

S tem, ko ste ob registraciji izbrali možnost iskanja MATCH, ste privolili v vključitev vašega profila v celotno bazo iskanja, ki vključuje tudi uporabnike VIP STIKOV ali PREMIUM STIKOV.

In dodatne storitve?

Prepričani smo, da boste nad našimi dodatnimi storitvami navdušeni prav tako kot mi.
Z največjim veseljem jih organiziramo za vas. 

Izbirate lahko med naslednjimi storitvami:
 • Organiziran zmenek
 • Kavica z Ninko
 • Akcijski načrt za zmenke oz. Osebno svetovanje
 • Poskusni zmenek
 • Spremstvo za družabne dogodke
 • Rent-a-dancer
 • Pomoč pri spoznavanju (WingMan oz. WingWoman)*
 • Profesionalno fotografiranje
 • Stilsko svetovanje
 • Ličenje
 • Astrološko svetovanje za odkrivanje osebnega in partnerskega potenciala
 • Djotiš svetovanje za odkrivanje osebnega in partnerskega potenciala
 • Numerološko svetovanje za odkrivanje osebnega in partnerskega potenciala

*WingWoman ali WingMan je oseba (ženska ali moški), ki vas lahko spremlja na zabavi ter vam pomaga iskati priložnosti za stik z osebami, ki so vam všeč.

Več o dodatnih storitvah si lahko preberete tukaj.

Izjave in mnenja

 • Draga Ninka, na februarskem MATCH-u si naju povezala z Iztokom in od dneva povezave sva redno v stiku. Si piševa, se slišiva. Sva simpatična drug drugemu. Se dogovarjava za zmenek v živo. Res si naju lepo povezala. Za to sva ti neizmerno hvaležna. Bova videla, kaj se bo razvilo iz tega. Za zdaj lepo kaže. Lep pozdrav! Katja
   
 • Ninka mi je pisala: "Zdravo, si samski? Bi spoznal eno lusno punco? Res je super simpatična in sem po pogovoru z njo TAKOJ pomislila nate. Če si za, te prosim, da se registriraš v MATCHMe.si."

  In sem se registriral. Po treh dneh sem od Ninke dobil vpogled v profil te punce in se odločil za sprejem izziva in začel s spoznavanjem. 

  Naj dodam, da je tale MATCHMe.si tolk super, da sem ob pregledovanju in branju njenega profila najprej pomislil, da berem svojega - tolk super sva se v vsem napisanem ujela. V realnosti pa se to ujemanje samo še potrjuje. Res je krasna punca-ženska, razgledana, nasmejana in predvsem resna. 

  Jaz sem nad MATCHMe.si in rezultatom “parčkanja” enostavno navdušen! 

  Splača se zaupat Ninki pri match-anju, ker res obvlada! 

  Pa prav poudarit moram, da je Ninka izjemno ažurna z obveščanjem, rada prisluhne morebitnim pomislekom in jih v trenutku razblini z utemeljenimi odgovori.

  Poleg vsega pa iz srca privošči srečo v ljubezni in je iskreno vesela, ko se dva najdeta. 

  Rada dobi tudi povratno informacijo o tem kako napredujeva, pri tem pa nikoli ni vsiljiva in ostaja profesionalna.

  Lp
  RF
   
 • Zaenkrat sem z vašo storitvijo MATCH zelo zadovoljna, spreminjala ne bi nič. Čakam na vaša nova sporočila o ujemanjih. :) Milena
   
 • Prejel sem 3 kontakte in moram reči, da so vse zelo zanimive. Prejšnji teden sem bil že na zmenku z eno - zelo mi je všeč! Ta teden pa se srečam še z drugima dvema. Me malo skrbi, kako bo, če mi bodo všeč vse tri - kako se bom pa potem odločil? :) MATCH je odlična pogruntavščina! Priporočam tudi drugim! Jaka
   
 • Za mene je bila to prva izkušnja pri iskanju partnerja prek posredovanja stikov (storitev MATCH). Izjemno mi je bila všeč komunikacija z vami, vaša simpatična sporočilca, nato pa tudi vsi posredovani kontakti oseb, s katerimi se ujemam. Dobila sem veliko novih prijateljev, znancev, s katerimi sedaj res sproščeno preživljam prosti čas. Hvala vam za vse, super ste! Marija
   
 • Zadeva je na nivoju. Kaj boljšega boste v Sloveniji težko našli. Osebni pristop, velik nabor samskih, profesionalno iskanje partnerjev, posredovanje verodostojnih in preverjenih kontaktov. Same pohvale! Anja
   
 • V četrtek sem prejel kontakt zelo zanimive ženske in v petek sva se že spoznala v živo. Sam prisegam na stik v živo, zato sem vztrajal, da se srečava čim prej. Namen sva imela biti skupaj le kakšno uro, a sva se tako razgovorila, da je najino srečanje trajalo kar 4 ure! Hvala za kontakt. Iskreno upam, da se bo to poznanstvo razvilo v nekaj več. Urban
   
 • Storitev MATCH sem prvič preizkusila v času korone in prejela 4 različne kontakte moških, s katerimi se ujemam. Srečala sem se z vsemi (na sprehodu:)) in priznam - prav težko se mi je bilo odločiti, katerega naj izberem za nadaljevanje spoznavanja. Na koncu sem izbrala Markota, s katerim imava dandanes lep partnerski odnos. Tako da ... Korona čas je bil zame najlepši čas. Spoznavala sem nove moške, s katerimi se ujemam, nato pa se odločila, kaj narediti. Sva srečno zaljubljena! Hvala! Lana
   
 • Ninka, tale MATCH je pa jackpot v času epidemije! Ne bi se mogla spomniti boljšega načina za povezovanje samskih. Hvala za vse tvoje posredovane kontakte, prav vsakega tvojega maila se veselim! Želim ti, da bi ti še naprej tako dobro šlo pri združevanju samskih, saj te res rabimo! Dušan
   
 • Hvala za posredovane MATCH kontakte. Vse ženske sem kontaktiral in se z njimi nekaj časa dopisoval, nato pa zmenil najprej z eno, ampak nisem začutil energije. Potem pa sem se dobil z drugo in moram ti priznati, da o njej razmišljam ves čas. Res je karakterno super. Ujemava se. Imava se ogromno za pogovarjati. Zdi se mi, da imava zelo podobne vrednote in fizično sva si zelo všeč. Ne bom še rekel, kaj bo iz tega, ker ne vem, vem samo to, da sem vesel, da sem se udeležil oktobrskega MATCH-a. Tim
   
 • Situacija s korono nas je prisilila, da se moramo spoznavati samo še preko spleta in vaša storitev MATCH mi je zato v tem času ohranjala upanje v lepši jutri. :) Spoznala sem kar nekaj moških, zato danes še toliko bolj vem, kaj si želim. Naj namignem - je pa to eden izmed teh moških. Po tiho sem prepričana, da iz te moke še bo kruha. Takega res dobrega kruha! ;) Klavdi
   
 • Še isti dan, ko sva drug od drugega prejela kontakte, sva se slišala in zmenila za zmenek. In ta zmenek se je zgodil že čez dva dni, ko je bil vikend in sva imela oba več časa. Ker mi je bil simpatičen že po telefonu, sem kar sama predlagala, če greva na izlet na morje. Imela sva lep dan, prav super je bilo! Morda pa bo iz te zgodbe še kaj več, občutek je že pravi! Helena

Kaj pravite?

Je že čas, da preizkusite svojo srečo v ljubezni? 

Povezali smo že več kot 25.000 samskih in zaradi tega so se oblikovale mnoge čudovite zgodbe.

Če je uspelo njim, zakaj ne bi še vam?

Le zakaj ne bi začeli pisati nove zgodbe tudi vi?

Če boste sledili zgornjim 7 korakom, kako sodelovati pri storitvi MATCH - posredovanje kontaktov, ste že na zelo dobri poti do srčno bogatejšega življenja. 

Upamo seveda, da do življenja v dvoje.