O nas

Tradicija, izkušnje in edinstvenost.


Tradicija, izkušnje in edinstvenost - to so temelji naše agencije, ki se že od leta 2010 ukvarja s povezovanjem samskih.

Začeli smo z organizacijo priljubljenih Dogodkov za Samske, ki še danes omogočajo številnim samskim posameznikom, da se spoznajo vsak dan, vsak mesec, vsako leto.

Poleg dogodkov smo razširili naše dejavnosti na organizacijo eksotičnih potovanj za samske, izdajo kakovostnih e-programov v naši Akademiji za Samske, pisanje knjig in priročnikov za osebno rast samskih ter še veliko več.

Naša agencija ima bogate in dragocene izkušnje pri personaliziranem povezovanju ljudi, ki se med seboj ujemajo, kar smo pridobili skozi leta delovanja. Zaradi teh izkušenj je MATCHMe.si® - Agencija za Stike idealen prostor za personalizirano in poglobljeno iskanje novih potencialnih partnerjev.

Pri iskanju ujemajočih se oseb v naši obsežni bazi samskih združujemo sistemski algoritem z osebnim pristopom. Vendar pa je pri našem delu vedno prisoten poudarek na spoznavanju v živo, saj verjamemo, da lahko tako najbolje začutimo sočloveka.

Naše osrednje poslanstvo je delovati iz srca in za ljubezen.

Zato vas vabimo, da se pridružite svetu lepih zgodb, ki jih ustvarjamo.

O nas


V današnjem hitro spreminjajočem se svetu je sodelovanje s strokovnjakom za povezovanje samskih (znanim tudi kot Matchmaker) postalo najbolj proaktivna in življenjsko pomembna priložnost za posameznike, ki iščejo resnično ljubezen.

MATCHMe.si® - Agencija za Stike je pionirka v personaliziranem iskanju in združevanju kompatibilnih oseb.

Naša agencija združuje bogate izkušnje s sodobno tehnologijo, ki temelji na naprednih iskalnih algoritmih, hkrati pa ohranja občutek za sočloveka in njegove želje pri izbiri življenjskega partnerja.

Z izjemnim ponosom zatrdimo, da smo združili že več kot 3.500 parov, ki so skozi naše posredovanje našli srečo v skupnem življenju.

Za nas je to vsekakor največja nagrada in spodbuda za nadaljnje delo.

Kdo smo?


V podjetju se nahaja izjemna skupina vrhunskih strokovnjakov, ki že več kot 14 let ustvarja na področju spoznavanja ljudi, tako doma kot v mednarodnem okolju.

S kontinuiranim pridobivanjem certifikatov ter aktivnim udeleževanjem različnih seminarjev in izobraževanj si prizadevamo za stalno modernizacijo in napredek na področju povezovanja ljudi.

Vodja MATCHMe.si® - Agencije za Stike je priznana strokovnjakinja mag. Ninka Slapnik, ki je zbrala izjemno ekipo, sestavljeno iz usposobljenih psihologov, izkušenih programerjev in vrhunskih poslovnih svetovalcev.

S ponosom trdimo, da smo vodilni na področju personaliziranega povezovanja samskih v Sloveniji, tako z organizacijo dogodkov, edinstvenimi potovanji kot tudi s strokovnim osebnim pristopom.

Naša vizija


Naša glavna vizija je, da prinašamo srečo in olajšamo iskanje potencialnih partnerjev na preprost, vendar povsem profesionalen način, ki je hkrati dostopen in cenovno ugoden.

Zavedamo se izzivov, s katerimi se ljudje soočajo pri iskanju partnerja v sodobnem svetu, zato smo združili strokovno znanje in srčnost, da bi lahko ponudili največje možno podporo na tem področju.

Vsakodnevno si prizadevamo za stalno izpopolnjevanje z natančno izbranimi izobraževanji na področju povezovanja samskih, saj verjamemo, da so le-te ključnega pomena za dosego izjemnih rezultatov v prihodnosti.

Navdihujejo nas zgodbe srečnih parov in zadovoljstvo naših strank, kar nas motivira, da se še bolj posvetimo profesionalnemu povezovanju samskih in presežemo njihova pričakovanja.

Pri nas je živahno :)

28857
12587
12125
3575

Kako smo začeli?

Naša zgodba o ustvarjanju na področju povezovanja samskih se je začela leta 2010, ko smo s strastjo in vizijo ustanovili izjemno priljubljene Dogodke za Samske.

Pod vodstvom naše direktorice mag. Ninke Slapnik in s pomočjo zavzete ekipe smo doslej organizirali več kot 10.000 živahnih dogodkov, na katerih se je spoznalo več kot 25.000 posameznikov ter se oblikovalo več kot 3.500 parov, iz katerih je zraslo veliko srečnih družin.

Globoko smo vpeti v svet samskih in zato odlično razumemo potrebe in želje sodobnih posameznikov.

V skladu s tem smo razvili storitev MATCHMe.si® - Agencija za Stike, ki omogoča personalizirano iskanje potencialnih partnerjev, ki se medsebojno ujemajo glede na individualne preference.

Naša agencija združuje najboljše iz obeh svetov: strokovno znanje v modernizaciji iskalnih algoritmov ter čut za sočloveka, njegove želje in osebne preference glede partnerstva. Verjamemo, da je ta kombinacija ključna za uspešno povezovanje samskih.

Z dolgoletnimi izkušnjami, ki smo jih pridobili, verjamemo, da lahko s svojo storitvijo polepšamo življenja mnogih, prinesemo srečo v njihova srca ter pustimo pozitiven pečat na tem svetu.

Naša direktorica, mag. Ninka Slapnik, je izkušena in izobražena strokovnjakinja s področja povezovanja samskih. Kot univerzitetna diplomirana komunikologinja na Fakulteti za družbene vede ter magistra znanosti iz podjetništva na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, je že vrsto let posvečena ustvarjanju pozitivnih, zanimivih in družabnih povezav ter učinkovitemu spoznavanju novih samskih ljudi.

Njena strast je povezovanje ljudi, osebna kreativnost ter motivacijski pristop, kar se popolnoma odraža tako v Dogodkih za Samske kot v MATCHMe.si® - Agenciji za Stike. V svoji vlogi uživa, kar je razvidno tudi iz kakovosti njenega dela.

Pri spoznavanju novih ljudi spodbuja neposreden stik v živo, saj je neprecenljiv in omogoča takojšen občutek za zaznavanje energije druge osebe.

Rezultati našega dela so zelo spodbudni, saj smo vzpostavili številna prijateljstva, partnerstva, ter prispevali k številu novorojenih otrok in porok. To nas nadvse veseli ter predstavlja vir ponosa tako na poslovnem kot osebnem nivoju.
 

"Neizmerno sem hvaležna, da sem se profesionalno odločila za povezovanje samskih, saj na svoji poti spoznavam toliko čudovitih ljudi, se naučim ogromno in pri vsem lahko delim ljubezen, ki tudi meni osebno pomeni najvišjo vrednoto v življenju.  

Srčno verjamem, da je za nove zgodbe v življenju treba tudi kaj narediti, se enostavno odriniti iz cone udobja in začeti slediti svojim sanjam.

Ko se odločimo, da bomo močnejši od strahu, ko verjamemo vase, ko zaupamo življenju in ko vztrajamo dovolj dolgo, se bodo naše želje vsekakor lahko uresničile. Na vseh področjih v našem življenju - vsekakor tudi na partnerskem." (mag. Ninka Slapnik)

Mi smo prava izbira

Ninka Slapnik
Direktorica

Po 14 letih vodenja Dogodkov za Samske je mag. Ninka Slapnik ustanovila še MATCHMe.si® - Agencijo za Stike. Namenjena je tistim samskim, ki si želijo personaliziranega in poglobljenega iskanja partnerja.

Tomi Meglenov
Programer

Programer Tomi je v ekipi MATCHMe.si® odgovoren za brezhibno delovanje matching algoritmov. S svojim profesionalnim pristopom skrbi za zapletena sistemska povezovanja, ki potekajo v ozadju našega programa.

Uroš Bogdanović
Strokovnjak za marketing

V ekipi je tudi Uroš Bogdanović, strokovnjak za spletni marketing. S svojimi bogatimi izkušnjami z nastopom preko spleta nam pomaga, da se na spletu kot blagovna znamka uvrščamo najvišje. Tudi sam iskreno verjame v iskanje sreče preko MATCHMe.si®.

Bojan Pelcar
Strokovnjak za splet

Ekipi MATCHMe.si® se je pridružil eden najboljših strokovnjakov v Sloveniji na področju spletne trgovine (shoppster.si). Njegova želja je na kakovosten način povezati čim več samskih ljudi.

Izjave strank


Sr(e)čne zgodbe

Z našo pomočjo je nastalo že več kot 3.500 parov.
Nekateri so nam z največjim veseljem zaupali svojo srčno zgodbo.

Prijavite se na e-novice in izvedite še več.

Prijavite se