PREMIUM STIKI - celostna individualna storitev


Verjamemo, da točno veste, kaj si želite in predvsem ne želite več izgubljati svojega dragocenega časa za iskanje svoje boljše polovice.

Storitev PREMIUM STIKI – celostna individualna storitev je najbolj celostna, diskretna in poglobljena storitev v naši ponudbi. Lahko vam zatrdimo, da je zato tudi najuspešnejša. 

Za vas bo osebe, s katerimi se ujemate, iskala strokovnjakinja za povezovanje samskih mag. Ninka Slapnik, ki je v 10 letih povezovanja samskih med seboj spoznala in povezala že več kot 25.000 ljudi. 

Povejte ...

 • Želite izvedeti, s katerimi osebami se ujemate, nato pa sami izbrati tiste osebe, ki so vam najbolj všeč?
 • Vam diskretnost pri iskanju partnerja pomeni veliko?
 • Želite, da se vam pri iskanju posveti strokovnjakinja za povezovanje samskih, mag. Ninka Slapnik, ki je v več kot 10 letih povezala že več kot 25.000 oseb?
 • Nimate časa ali motivacije za aktivno spoznavanje novih ljudi?
 • Imate občutek, da iskanje partnerja po spletu ni primerno za vas?

Če ste na vsaj eno vprašanje odgovorili pritrdilno, ne odlašajte.

Vabimo vas, da se prijavite v iskanje oseb, s katerimi se ujemate, in to s pomočjo celostne in poglobljene storitve PREMIUM STIKI.

Zaupajte strokovnjakom za povezovanje samskih, da vam z match making algoritmom in intuitivnim občutkom glede na dolgoletne izkušnje pomagamo izbrati osebo, s katero se ujemate.

Profili oseb so preverjeni. Sodelovanje z nami pa je popolnoma diskretno. 

Če osebe za vas ne poiščemo v 3 mesecih, vam denar v celoti vrnemo.
 
Kaj pravite, je že čas za novo poglavje v vašem življenju? 

Čas za novo poznanstvo? 

Čas za novo zgodbo?

Smo strokovnjaki, ki na področju povezovanja samskih delujemo že več kot 10 let.

Potrudili se bomo, da bomo tudi za vas poiskali osebe, s katerimi se ujemate. Še prej pa izpolnite vprašalnik, ki nam bo pri iskanju v veliko pomoč.

Ste vedeli?

S storitvijo PREMIUM STIKI smo začeli že leta 2015, a smo jo ponudili le izbranim osebam. 

V tem času smo na tak način povezali že več kot 500 oseb.

"Sodelovanje s strokovnjakom za povezovanje samskih (angl. Matchmaker) je v današnjem času najbolj proaktivna in življenjsko pomembna priložnost za samske, ki so pripravljeni najti svojo ljubezen. 

Za doseganje uspeha naših strank združujemo preizkušene pristope matchmakinga, intuitivni občutek za ljudi ter naše dolgoletne izkušnje na področju povezovanja samskih oseb."

Mag. Ninka Slapnik, CEO


12 korakov do srečanja z osebo, s katero se ujemate

 1. Registrirajte se na naši spletni strani in v obrazcu za registracijo obkljukajte način iskanja PREMIUM STIKI – celostna individualna storitev.
   
 2. Po registraciji se s svojim uporabniškim imenom in geslom prijavite v našo spletno stran ter desno zgoraj v polju MOJ RAČUN izpolnite spletni vprašalnik.
   
 3. Napišite nam e-sporočilo na info@matchme.si, da se dogovorimo za termin srečanja v živo (ali preko Zooma) z mag. Ninko Slapnik, strokovnjakinjo za povezovanje samskih in s tem začetek iskanja primerne osebe za vas.
   
 4. Prvo srečanje je namenjeno poglobljenemu intervjuju, v katerem se opredeli, kaj točno si želite v partnerstvu, kakšne so vaše izkušnje in na kaj je treba biti še posebej pozoren pri iskanju osebe, ki vas lahko v prihodnje spremlja na življenjski poti. Da bi res našli pravo osebo, s katero se ujemate, boste po želji opravili tudi poglobljen psihološki test osebnosti.
   
 5. Po e-pošti in SMS-u vam pošljemo navodila za plačilo storitve oz. plačilo kontakta. (Če osebe za vas ne poiščemo v 3 mesecih, vam denar v celoti vrnemo.)
   
 6. Ko je storitev plačana, vas pokličemo in po telefonu zaupamo, s koliko osebami se, glede na izpolnjeni spletni vprašalnik, ujemate. Osebe vam nato ustno opišemo in pri tem upoštevamo zasebnost njihovih podatkov. Opišemo vam vse podatke iz njihove Osebne predstavitve.
   
 7. Nato vi izberete osebo, ki vam je, glede na podane informacije, všeč. 
   
 8. Sledi nekaj dni, da navežemo stik s to osebo, da tudi njej predstavimo vas. Pri tem skrbimo za vašo diskretnost in tudi njej telefonsko predstavimo vas (vse podatke iz vaše Osebne predstavitve). Če boste želeli, osebi lahko pošljemo tudi vašo Osebno predstavitev s fotografijo - to vam vsekakor svetujemo. P. S. Vašega priimka in e-naslova osebi ne omenjamo.
   
 9. Ko nam oseba, ki ste si jo izbrali, dokončno potrdi, da bi vas rada spoznala, vam po e-pošti in SMS-u pošljemo njene podatke. Tako vam kot tudi osebi, s katero se ujemate, pošljemo naslednje podatke: ime, starost, regija, telefonska številka.
   
 10. Ko prejmete kontaktne podatke, imate dva dni časa za navezovanje stika po SMS-u ali telefonskem klicu. Nato pa se čim prej dogovorite za srečanje v živo.
   
 11. Če želite, lahko vajino srečanje v živo (ali preko Zooma) organiziramo mi. Več si preberite v dodatnih storitvah.
   
 12. Vsakemu, ki se odloči za storitev PREMIUM STIKI, posredujemo povratne informacije o preteklem srečanju, ki nam jih posreduje oseba, s katero se ujemate. Tako boste lahko še bolje pripravljeni na naslednji zmenek s to osebo – če si boste tega še vedno želeli.
 
Osebna predstavitev vsebuje naslednje podatke: fotografijo, ime, starost, višina, tip postave, izobrazba, želje glede spoznavanja, regija prebivališča, informacijo o otrokih, informacijo o prehrambnih navadah, navadah kajenja in uživanja alkohola, veroizpoved in astrološko znamenje.
 
Vsebuje pa tudi vse označene hobije, značajske lastnosti in vrednote.
 
Poleg tega vsebuje tudi informacijo o osebnosti (introvertirana ali ektravertirana) in izbrane jezike ljubezni.
 
V Osebni predstavitvi vam razkrijemo tudi, kaj je oseba po poklicu, katere so 3 stvari, v katerih resnično uživa ter kaj bi oseba naredila, če bi imela neskončno časa in denarja.
 
In za konec vam podamo tudi besedilno predstavitev osebe in njene želje glede osebe, ki jo želi poznati.

Prednosti storitve PREMIUM STIKI – celostna individualna storitev

Sodelovanje v storitvi PREMIUM STIKI ima veliko prednosti.

Če si jih podrobno preberete, boste videli, da s sodelovanjem ne morete ničesar izgubiti. Vsekakor lahko le pridobite …

Še več kot to!

Obstaja velika verjetnost, da vas povežemo z osebo, s katero se zelo dobro ujemate v najbolj pomembnih vidikih vašega življenja in s katero zelo verjeto začnete oblikovati čudovito ljubezensko zgodbo v dvoje.

Prednosti so:

 Najbolj poglobljena in personalizirana storitev, pri kateri imate vse niti v rokah prav vi.

  Vi izberete, katere osebe, s katerimi se ujemate, so vam všeč.

 Gre za popolno optimizacijo vašega časa pri iskanju oseb, s katerimi se ujemate - to namesto vas opravimo mi.

 Vaša diskretnost je na prvem mestu. 

 Zaradi poglobljenega intervjuja s strokovnjakinjo za povezovanje samskih lahko še učinkoviteje določimo, kaj točno si želite v partnerstvu, kakšnih izkušenj si več ne želite in na kaj moramo biti pri iskanju še posebej pozorni. Vse to upoštevamo pri iskanju osebe za vas.

 Stik lahko navežete še isti dan po prejemu kontaktov.

  Če želite, lahko srečanje v živo (ali preko Zooma) z osebo, s katero se ujemate, organiziramo tudi mi.

  Po vajinem prvem zmenku vam javimo povratno informacijo o uspešnosti srečanja od vaše ujemajoče se osebe. Z vami smo vse dokler potrebujete našo usmeritev.

 S sodelovanjem pri storitvi PREMIUM STIKI – celostna individualna storitev lahko naročite katero koli našo dodatno storitev.

 S pomočjo te storitve smo povezali že več kot 500 oseb.

In dodatne storitve?

Prepričani smo, da boste nad našimi dodatnimi storitvami navdušeni prav tako kot mi. Z največjim veseljem jih organiziramo za vas. 

Izbirate lahko med naslednjimi storitvami:
 • Organiziran zmenek
 • Akcijski načrt za zmenke oz. Osebno svetovanje
 • Poskusni zmenek
 • Spremstvo za družabne dogodke
 • Rent-a-dancer
 • Pomoč pri spoznavanju (WingMan oz. WingWoman)*
 • Profesionalno fotografiranje
 • Stilsko svetovanje
 • Ličenje
 • Astrološko svetovanje za odkrivanje osebnega in partnerskega potenciala
 • Djotiš svetovanje za odkrivanje osebnega in partnerskega potenciala
 • Numerološko svetovanje za odkrivanje osebnega in partnerskega potenciala

*WingMan ali WingWoman je oseba (moški ali ženska), ki vas lahko spremlja na zabavi ter vam pomaga iskati priložnosti za stik z osebami, ki so vam všeč.

Več o dodatnih storitvah si lahko preberete tukaj.

Izjave in mnenja

 • Kako naj svoje vtise strnem v nekaj stavkov? S pomočjo vaše storitve PREMIUM STIKI sem spoznal čudovito žensko, ki je danes moja partnerka. Prej sem že bil poročen, a nikoli nisem čutil take harmonije, kot jo čutim sedaj z mojo Anko. Vesel sem, da sem vas našel in da ste v vašem naboru dam poiskali prav tako, ki sem si jo želel. Hvala. Tilen
   
 • Krasna spletna, ampak zelo osebna storitev, kjer se ti posvetijo in vzamejo čas za to, da ti najdejo osebo, s katero se ujemaš. Če bi ocenjevala, bi dala 5 zvezdic od petih. Hvala za vašo PREMIUM storitev! Iskreno priporočam tudi drugim samskim. Tina
   
 • Zadeva je na nivoju. Kaj boljšega boste v Sloveniji težko našli. Osebni pristop, velik nabor samskih, profesionalno iskanje partnerjev, posredovanje verodostojnih in preverjenih kontaktov. Same pohvale! Anja

Kaj pravite?

Je že čas, da preizkusite svojo srečo v ljubezni? 

Povezali smo že več kot 25.000 samskih in zaradi tega so se oblikovale mnoge čudovite zgodbe.

Če je uspelo njim, zakaj ne bi še vam?

Le zakaj ne bi začeli pisati nove zgodbe tudi vi?

Če boste sledili zgornjim 12 korakom, kako sodelovati pri storitvi PREMIUM STIKI - celostna individualna storitev, ste že na zelo dobri poti do srčno bogatejšega življenja. 

Upamo seveda, da do življenja v dvoje.