• Ali vas iskanje prave osebe v labirintu spletnih zmenkarskih platform pušča izgubljene, brez pravih rezultatov, in si želite osebnega pristopa, ki bi zadovoljil vaše pričakovanja in želje?

  • Ste na točki v svojem samskem življenju, ko iščete usmeritev in strokovne nasvete za preseganje pogostih napak pri spoznavanju in razvijanju strategij za smiselne povezave?

  • Ste se za način iskanja odločili za storitev VIP STIKI (ta ne ponuja poglobljenega intervjuja), a bi si vseeno želeli pridobiti personalizirane nasvete od mag. Ninke Slapnik, da bi lažje našli pot do iskanja vaše sorodne duše?


Kaj lahko pričakujete?

Med 75-minutnim individualnim svetovanjem boste imeli priložnost:

  • Raziskati svoje želje in pričakovanja glede bodočega partnerja, kar vključuje personaliziran pristop k vašim specifičnim potrebam in željam.
  • Prejeti profesionalno usmeritev glede vašega samskega življenja, ki temelji na dolgoletnih izkušnjah in strokovnem znanju matchmakerke, s poudarkom na izogibanju pogostim napakam pri spoznavanju.
  • Spoznati Ninko Slapnik in iz prve roke izvedeti vse o naših storitvah, kar vam omogoča razumevanje in empatijo do vaše situacije ter zaupnost in diskretnost vaših informacij.
  • Izraziti, kaj si želite in česa si ne želite v prihodnjem partnerstvu, s pomočjo prilagojenih spoznavnih strategij, ki povečujejo vaše možnosti za uspeh.


Zakaj izbrati Individualno Svetovanje?

  • Poglobljen vpogled v vaše želje: Skozi dialog in vaje bomo skupaj raziskali, kaj si resnično želite od partnerja in partnerskega odnosa, kar vam omogoča poglobljeno razumevanje lastnih potreb in želja.
  • Praktični nasveti: Na podlagi dolgoletnih izkušenj vam bomo ponudili konkretne nasvete, kako se učinkovito podati na pot iskanja partnerja, vključno s prilagojenimi spoznavnimi strategijami in podporo ter motivacijo skozi ves proces.
  • Razumevanje storitev matchmakinga: Podrobno vam bomo predstavili, kako lahko naše storitve koristijo v vašem iskanju in kaj lahko pričakujete, vključno z možnostjo razširitve vašega socialnega omrežja.
  • Medsebojno spoznavanje: Pomembno je, da se med nami vzpostavi zaupanje in razumevanje, saj le tako lahko uspešno sodelujemo pri iskanju vaše sorodne duše, kar zagotavlja kontinuirano podporo in motivacijo.

S tem individualnim svetovanjem dobite ne le strokovno vodenje na poti do iskanja partnerja, ampak tudi priložnost za samoraziskovanje in osebnostno rast v prijetnem in varnem okolju.


Kdo je Ninka Slapnik?

Mag. Ninka Slapnik, ustanoviteljica in vodja MATCHMe.si, se uveljavlja kot priznana strokovnjakinja na področju matchmakinga, s širokim spektrom izkušenj, ki zajemajo organizacijo ekskluzivnih dogodkov in potovanj za samske, kot tudi vodenje spletne Akademije za Samske. Njena neizmerna strast in predanost združevanju ljudi sta osnova njenega izjemnega uspeha v dinamičnem svetu povezovanja parov.

V času, ko se načini spoznavanja nenehno razvijajo in digitalni svet prevzema vodilno vlogo, postaja matchmaking ključnega pomena za tiste, ki iščejo globlje in bolj smiselne odnose. Mag. Slapnik s svojo intuitivnostjo, strokovnostjo in inovativnim pristopom uspešno premošča vrzeli v komunikaciji in povezovanju, ki jih pogosto ustvari sodobno življenje, ter s tem odpira vrata k novim, trdnim in trajnostnim partnerstvom. Njena vizija in delo v MATCHMe.si predstavljata temeljni kamen v iskanju ljubezni in sreče v današnji hitro spreminjajoči se družbi.


Kako se prijavite?

Za prijavo na Individualno Svetovanje vas vljudno vabimo, da nam pišete na info@matchme.si.

Cena za srečanje znaša 70 €, vključno z 22% DDV, kar predstavlja vrednost in zavezo k vašemu osebnemu razvoju in poti do ljubezni.

Na voljo so osebna srečanja v prijetnem vzdušju ljubljanskih kavarn ali možnost spletnega srečanja, prilagojena vašim željam in razpoložljivosti.

Vabimo vas, da se nam pridružite in izkoristite priložnost za strokovno podporo in usmeritev, ki lahko vaše samsko življenje obogatita z novimi perspektivami in vas vodita na vaši poti do iskanja prave ljubezni.