Živijo!

Z veseljem dodajava svojo zgodbo med vaše zgodbe o uspehu.

Anja: Imam 2 otroka, ki ju imam zelo rada in jima že 10 let posvečam večino svojega časa. Zelo težko mi je bilo, ko sem ostala sama ... In ko sem začela spoznavati nove ljudi, se mi je zdelo, kot da bo nemogoče, da bi spoznala nekoga novega. Po priporočilu prijateljice sem se odločila, da kupim storitev VIP STIKI. In tako sem spoznala Jureta. 

Jure: Moja zgodba ni tako lepa. Nekaj let nazaj sem izgubil partnerko v nesreči, krasno žensko, mamico najinega sedaj že skoraj odraslega sina. Ostal sem sam s sinom, razpet med obveznostmi in žalovanjem, vlivanjem optimizma sinu ... Niti na kraj pameti mi ni prišlo, da bi si začel iskati novo partnerko. A po petih letih sem nekako vseeno videl, da mi ženska milina in objemi resnično manjkajo, sin pa mi je že sam od sebe začel govoriti, da bi imel še eno mamico. Na spletu sem našel vašo storitev in se odločil, da poizkusim. Brez pričakovanj. In tako sem spoznal Anjo.

Anja & Jure: Vaša storitev je najboljša storitev za iskanje partnerja v Sloveniji! Profesionalen in oseben pristop, ažurna komunikacija in dober nabor samskih. 

Anja in Jure