• Ali veste, da fotografija predstavlja kar 97 % uspeha pri spletnih zmenkih in pri iskanju potencialnega partnerja oz. partnerke z osebnimi predstavitvami?

Ljudje smo tudi vizualna bitja. Ena najpomembnejših naložb pri iskanju ljubezni je zagotovo kakovostna profesionalna fotografija, na kateri ste videti odlično.

Ker za vas osebe, s katerimi se ujemate, iščemo  s pomočjo osebnih predstavitev (velja za storitvi VIP STIKI in PREMIUM STIKI), potencialnim partnerjem oz. partnerkam pošljemo tudi vašo fotografijo.

Verjamemo, da lahko že z dobrim pametnim telefonom naredite dobre fotografije, a profesionalna fotografija v studiu ali na prostem je vseeno nekaj posebnega. Gre za drugačno kvaliteto, svetlobo, igro kontrastov in vsega, kar je potrebno za oblikovanje popolne osebne fotografije.

Vse, kar morate storiti je, da na fotografiranje prinesete tri različne kose oblačil (športno, elegantno, po želji) in nasmeh.

Profesionalna fotografinja vam bo svetovala, kako se na fotografijah predstaviti v najboljši luči.

Fotografiranje vključuje štiri rahlo retuširane slike v visoki in nizki ločljivosti in priporočila za izbiro najboljše fotografije.
Dodatne fotografije in retuširanje so na voljo za doplačilo.

Fotografiranje je lahko v studiu ali na prostem.

Cena enournega fotografiranja je 70 € + 22% DDV (93,94 € z DDV).

Kako se prijavite?

Pišite nam na info@matchme.si  in z veseljem vam sporočimo, kakšni so naslednji koraki do vaše čudovite fotografske izkušnje.