Draga Ninka,

me veseli, da si poleg Dogodkov za Samske nekaj let opravljala tudi personalizirano storitev VIP STIKI, za katero mnogim nisi niti povedala. 

V čast mi je, da sem bila jaz ena izmed tistih, ki sem bila deležna te storitve in tudi tega, da sem jo skupaj s teboj pomagala razvijati predvsem pri izkušnji uporabnika.

Namenila si mi veliko časa in jaz sem zaradi tega lahko spoznala različne moške, s katerimi sem se lepo ujemala.

Seveda je energija tista, ki šteje, pa tudi moja previsoka pričakovanja ... zato sem jih spoznala kar nekaj, a na koncu sem spoznala tistega, ki sem ga iskala.

Da se ne sliši vse preveč kičasto, bom napisala najino zgodbo.

Torej - spoznala si naju ti. Potem pa se je začelo vse skupaj dogajati ... najprej počasi, ker sva oba bolj previdna, potem pa, ko sva videla, da stvar poteka v pravo smer, pa sva spustila "zavore" in se odločila, da skočiva v partnerstvo.

Najina zgodba se je začela s kavico, nadaljevala z dopustom v Črni gori, sedaj pa že živiva skupaj.

Oba imava občutek, kot da se poznava že dolgo časa, kot da nama je usojeno, da sva skupaj ... kot da je bilo čisto usojeno, da se najine poti združijo.

Morda bi se tudi brez VIP STIKOV spoznala, ne vem ... Ampak vem samo to, da je bilo sodelovanje pri VIP STIKIH izjemna izkušnja in da je ne bi zamenjala za nič na svetu.

Navsezadnje sem se ob spoznavanju ljudi imela res dobro, ko pa sem spoznala Gregorja, pa je dobro postalo najboljše. :)

Ninka, upam, da preko te storitve združiš še mnogo parov in da boš v tem še vedno tako uživala ... ker ljudje res rabimo nekoga, ki tako delo opravlja s tako velikim srcem in zagonom kot ti.

Imej se lepo in vse dobro tudi tebi na tvoji poti partnerstva,

Nataša